Information om Billy Spiiks Elektriska

Billy Spiik’s Elektriska AB har arbetat med företag och privatpersoner i 20 år. Vårt huvudsakliga upptagningsområde är stor Göteborg med omnejd. Företaget startades 1993 av Billy Spiik som äger och driver det än idag. Företaget har i dag 3 stycken anställda.

Vi arbetar inom el/tele/data och har under flera år i branschen skapat oss stor erfarenhet, kunnande och kompetens inom många olika områden.

I dag är t.ex. kök- och badrumsrenoveringar en stor del av privatkunders största önskningar vid ombyggnader i hemmet. Vi har stora erfarenheter av just detta efter åtskilliga installationer tillsammans med kompetenta medarbetare. (Snickare, rörläggare, målare)

Något som också börjar bli mer populärt är ljussättningar av byggnader, fasader och trädgårdar, och energibesparingar. En stor favorit på företaget är ljusdesign och belysningar i alla former.

Vår mindre storlek och flexibilitet är ett stort plus för våra kunder vid konsultationer, snabba utryckningar och förmedling av andra yrkesgrupper mm.